skip to content

 

Wat

Tekst en beeld, multimedia

MediaState is zich er bewust van dat de wereld van het nieuws én het tekstschrijven, zich snel ontwikkelt. Internet, multimedia en crossmedia laten zien dat tekst en beeld soms op verschillende wijze worden benut. 

MediaState is daarom ook breed inzetbaar voor een brede groep media, bedrijven, personen en organisaties bij het samenstelling van tekstberichten, persberichten, korte filmpjes, foto's, nieuwsbrieven, websiteteksten, brochures, boeken, kranten. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in fondswerving voor verschillende evenementen en organisaties.

Een aantal voorbeelden daarvan zijn artikelen voor onder meer Nieuwe Oogst, Friesch Dagblad, WIS IN, NOC*NSF. Communicatie-en pr-werkzaamheden voor muziekproject De Muze van het Noordelijk Philharmonisch Orkest, en culturele projecten van de stichting Grut Hermana.

Verder worden diverse, en zeer uiteenlopende, werkzaamheden gedaan voor opdrachtgevers, zoals een boek over de oudste kaatsvereniging VVV Tzummarum, scripts voor theatervoorstellingen en Baas boppe Baas, illustraties voor diverse uitgaven, liedteksten en tekst (en muziek) voor muzikale projecten van bands. Verder richt MediaState zich op de eindredactie en opmaak van teksten, zoals magazines, jaarverslagen en informatiebladen. 

Powered by Website Baker, design by Held Creaties